Pulled pork shepherd’s pie - Pâté chinois avec porc effiloché - $9 (Small)

45dfc49b2105d593387bde6e7bc15bd6_1280m.jpg
45dfc49b2105d593387bde6e7bc15bd6_1280m.jpg
Sold Out

Pulled pork shepherd’s pie - Pâté chinois avec porc effiloché - $9 (Small)

$0.00
Add To Cart

Ingredients: Pork butt roast, apple cider vinegar, bbq sauce, Worcestershire sauce, soya sauce, Frank’s hot sauce, red chili sauce, chicken stock, potatoes, onions, garlic, black pepper, salt, butter, corn.

Cooking instructions: Bake at 350°F for 30 – 40 minutes.


Ingrédients: Soc de porc, vinaigre de cidre de pomme, sauce bbq, sauce Worcestershire, sauce soya, Frank’s hot sauce, red chili sauce, bouillon de poulet, pommes de terre, oignons, ail, poivre noir, sel, beurre, maïs.

Instructions de cuisson: Cuire au four à 350°F pendant 30 à 40 minutes.